background

Esthetische dermatologie

Reinforce your natural beauty

Spierontspanners - Anti-rimpel behandeling

Bij injecties met spierontspanners wordt BOtulinumTOXine gebruikt om rimpeltjes te vervagen of doen verdwijnen.
Hiermee worden voornamelijk de fronsrimpel,voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes behandeld.

Wist u dat spierontspanners eveneens ingezet kunnen worden om overmatig zweten aan te pakken, alsook om tandenknarsen te verminderen?

Filler

Een filler wordt gebruikt om rimpeltjes op te vullen en volume te herstellen of te creëren. Ook kan hiermee meer vorm en definitie aan het gelaat gegeven worden.  Dr. Wallaeys werkt uitsluitend met hyaluronzuurfillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen, natuurlijke molecule, die de huid helpt bij het behoud van haar elasticiteit en hydratatie.

Welke regio’s kunnen behandeld worden met filler?

  • Neus-lippenplooi
  • Marionetteplooi (om afhangende mondhoeken te corrigeren)
  • Lippen (om volume toe te voegen of de vorm te corrigeren)
  • Wangen (om volume te herstellen)
  • Traangoot (om wallen te corrigeren)
  • Jukbeenderen, kaaklijn, kin (om uw gelaat meer definitie te geven en een meer afgelijnde contour te creëren)

Skinbooster

Een skinbooster wordt gebruikt om de hydratatietoestand van de huid van binnenuit te herstellen. Hierdoor wordt de huid steviger en elastischer, waardoor rimpeltjes vervagen. Daarnaast krijgt uw huid een stralende, natuurlijke gloed. Niet enkel het gelaat en de hals, maar ook de decolletée, handen en bovenarmen kunnen hiermee behandeld worden.

Laser

Dr. Wallaeys beschikt over verschillende lasertypes (Nd/Yag, Er/Yag en IPL), wat toelaat diverse huidafwijkingen te behandelen. Zo kunnen o.a. pigmentvlekjes, couperose, roodheden, kleine spatadertjes ter hoogte van de benen, littekens en striemen behandeld worden. Ook kan de laser ingezet worden als anti-agingbehandeling om fijne rimpeltjes te doen vervagen en de huid een meer egale teint en strakkere structuur te geven. Met behulp van de Nd/Yag laser kan bovendien op een zeer efficiënte manier aan permanente ontharing gedaan worden.

Maak nu een afspraak